T: 076 502 09 36
Climatic genomineerd voor BOV-trofee Etten-Leur

Climatic genomineerd voor BOV-trofee Etten-Leur

Gepubliceerd op 17-09-2010

Vrijdag 3 september jl. was een spannende dag voor Climatic. Naast Kompak Nederland en Melkveehouderij Verhulst was Climatic genomineerd voor de trofee voor de Beste Ondernemers Visie. De BOV-trofee zou dit jaar gaan naar de ondernemer die het meest vernieuwend was op het gebied van energiebesparing en milieubewust ondernemen. De uiteindelijke winnaar was de melkveehouderij van Jack en Annelies Verhulst.

Jan Martens, directeur van Climatic, reageert sportief: “Natuurlijk gaan onze felicitaties uit naar de winnaar! In Etten-Leur zijn vrij veel bedrijven bewust bezig met ‘groen ondernemen’. Toen bekend werd dat Climatic één van de drie genomineerden was, waren wij daar dus al erg trots op. Milieubewust ondernemen is iets waarvoor ons hele team zich hard maakt. De nominatie op zich betekent erkenning en waardering voor onze manier van werken. Niet alleen houden wij ons voor klanten bezig met innovatieve ontwikkelingen in duurzaamheid en energiebesparing, wij doen ook ons uiterste best als bedrijf zelf klimaatneutraal te worden. Dat was overigens ook één van de punten die het driekoppige juryteam van de BOV-trofee tijdens het bedrijfsbezoek op 21 augustus jl. op positieve wijze opviel.”

Energieneutraal in 2011
“Ruim 8 jaar geleden hebben wij ons huidige bedrijfspand al geheel duurzaam gebouwd. In 2011 zal ons bedrijfspand hoogst waarschijnlijk 100% energieneutraal zijn met behulp van wind- en zonne-energie. Wij willen als onderneming zelf het goede voorbeeld geven en andere bedrijven zo motiveren ook milieubewust te ondernemen. Climatic zoekt altijd voor elke klant via maatwerk naar de meest optimale, innovatieve oplossing.”
Verder sprak de jury zich lovend uit over de gemotiveerdheid en gedrevenheid om zo milieubewust en duurzaam te ondernemen. De jury waardeerde de duidelijke en betrokken visie van Climatic op ‘groen ondernemen’ en constateerde dat Climatic een belangrijke schakel vormt naar een op klimaatgebied duurzaam gebouw.

Ook ‘groen ondernemen’?
Wilt u ook aan de slag met duurzame energie en energiebesparing, neem dan contact op met Climatic. Voor een uitstekend advies, een oplossing op maat en een perfect nazorg- en onderhoudstraject.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze diensten en/of producten of wilt u energie besparen? Vraag dan gratis een offerte aan.
Wij bieden advies en duurzame binnenklimaat oplossingen voor zowel particuliere gebouwen als bedrijfspanden.

Vraag een offerte aan

Recente nieuwsberichten