T: 076 502 09 36
donQi windturbines - Climatic levert de donQi Urban Windmill

DonQi windturbines - Climatic levert de donQi Urban Windmill

Gepubliceerd op 16-12-2009

Zoals u weet, staat Climatic voor innovatieve ontwikkelingen in duurzaamheid en energiebesparing. Wij zijn er dan ook trots op dat Climatic sinds november 2009 officieel dealer is van de windturbines van donQi. Met een doorsnede van twee meter, zijn dit kleine windmolens, die zowel voor de particulier als voor het bedrijfsleven interessant kunnen zijn. Voor het plaatsen van een windmolen dient er een bouwvergunning te worden aangevraagd. Vanzelfsprekend neemt Climatic u dit hele traject uit handen als u dat wenst.

Lovende woorden welstandscommissie
Inmiddels is de eerste plaatsing van een Urban Windmill van donQi door Climatic nabij! Deze zal op het dak van ons eigen pand op bedrijventerrein Vosdonk te Etten-Leur worden geplaatst. Climatic heeft hiervoor de goedkeuring van de welstandcommissie van de gemeente Etten-Leur ontvangen, met de lovende woorden: “Het innovatieve dat van een dergelijk bouwwerk uitgaat, past bij de dynamiek en het technische van het bedrijventerrein.” Een mooi compliment!

Meer weten?
Is de donQi Urban Windmill ook iets voor u? Dat is een vraag waarop Climatic u graag antwoord op geeft. Een indicatie van de kosten en opbrengsten van de donQi Urban Windmill vindt u op deze website. Bij producent donQi kunt u terecht voor aanvullende informatie. Natuurlijk bent u welkom bij ons op kantoor om de windmolen te komen bekijken – binnenkort siert deze immers ons eigen dak.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze diensten en/of producten of wilt u energie besparen? Vraag dan gratis een offerte aan.
Wij bieden advies en duurzame binnenklimaat oplossingen voor zowel particuliere gebouwen als bedrijfspanden.

Vraag een offerte aan

Recente nieuwsberichten