T: 076 502 09 36
Zonnepanelen

Zonnepanelen


Zonne-energie

Zonne-energie heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Tegenwoordig zijn er zonnepanelen die ook in ons - wat minder zonnige - klimaat ruim voldoende stroom leveren. Profiteer tijdelijk van verlaagd BTW op arbeidsloon! Van maart 2013 tot december 2014 de BTW op arbeidsloon voor verbouwingen aan woningen ouder dan 2 jaar verlaagd naar 6%. Hieronder valt ook de installatie van zonnepanelen.zen zonnepanelen - rendement uit zonne-energie

ZEN zonnepanelen: bij weinig zonlicht genoeg rendement

Climatic is onder andere leverancier van de ZEN zonnepanelen. Elk onderdeel van de ZEN zonnepanelen wordt geproduceerd in Europa. Het is een 100% Europees kwaliteitsproduct met TÜV keurmerk. Het bijzondere aan deze zonnepanelen is dat zij speciaal zijn ontworpen voor het West-Europese klimaat, dus technisch in staat zijn genoeg stroom op te wekken met weinig zonlicht. Dat heeft - en daarover bestaan nogal eens misverstanden - niets te maken met het vermogen van de installatie (Wattpiek) of met het aantal panelen. Lees ons nieuwsbericht over zonnepanelen met hoog rendement voor meer informatie.

Is zonne-energie een oplossing voor u?

Op elk schaduwvrij dakoppervlak met een goede zonoriëntatie kan een zonnestroom installatie geplaatst worden. Climatic berekent voor u de juiste dimensionering, montage, zonoriëntatie en de te verwachten jaaropbrengst. Neem contact met ons op en ontdek of zonne-energie ook voor u tot de mogelijkheden behoort.

Productgarantie en vermogensgarantie

Een ZEN zonne-energie installatie wordt geleverd met PremiumPlus garantie. Dit is een productgarantie van 10 tot 12 jaar en een betere vermogensgarantie dan gemiddeld genomen het geval is, namelijk een lineaire vermogensafname van 0,72% per jaar tot minimaal 82% na 25 jaar.

Meer informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze diensten en/of producten of wilt u energie besparen? Vraag dan gratis een offerte aan.
Wij bieden advies en duurzame binnenklimaat oplossingen voor zowel particuliere gebouwen als bedrijfspanden.

Vraag een offerte aan

Recente nieuwsberichten