T: 076 502 09 36
zonneboiler

zonneboiler

Eén van de manieren om energie te besparen is kiezen voor een zonneboiler. Een zonneboiler verwarmt door middel van zonlicht het water dat u dagelijks gebruikt als warm tapwater. Bij slecht weer neemt de reguliere verwarmingsketel ongemerkt deze taak weer over.zen zonneboiler prijs werking rendement

ZEN zonneboiler: ook bij weinig zon genoeg rendement

Climatic is onder andere leverancier van het ZEN zonneboilersysteem. Dit systeem is speciaal ontworpen voor ons West-Europese klimaat en levert tot wel 60% van de benodigde energie om water te verwarmen. De ZEN zonneboiler is een 100% Europees product: alle onderdelen worden gefabriceerd in Europa. Dit garandeert u een hoge kwaliteit en een uitzonderlijk lange (gegarandeerde!) levensduur.

Is een zonneboiler ook in mijn huis te installeren?

In iedere woning is het mogelijk een ZEN zonneboilersysteem te installeren. Ook als er geen of te weinig zon is om het water te verwarmen, bespaart een zonneboiler u geld. In dat geval neemt namelijk de zonneboiler de taak op zich om het water voor te verwarmen. Uw CV-ketel, die beduidend meer energie verbruikt, hoeft zo veel minder werk te verrichten om het water op te warmen tot de gewenste temperatuur.

Wilt u weten hoeveel geld u bespaart met een zonneboiler?

Klik dan op de button ‘Meer informatie aanvragen’ en u heeft snel een duidelijk antwoord op deze vraag.

zen-zonneboiler-logo

Meer informatie aanvragen

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze diensten en/of producten of wilt u energie besparen? Vraag dan gratis een offerte aan.
Wij bieden advies en duurzame binnenklimaat oplossingen voor zowel particuliere gebouwen als bedrijfspanden.

Vraag een offerte aan

Recente nieuwsberichten