CLIMATIC LOGO
HALVE BOL

Binnenklimaat woning

Bel ons op: 076 502 09 36
  • Specialist in binnenklimaatsystemen
  • Zakelijk én particulier
  • Energiebesparend, innovatief en duurzaam
  • PED gecertificeerd

Het kan soms nog best lastig zijn een goed binnenklimaat te creëren in een kantoor of woning. Toch is het erg belangrijk om dit te doen. Wanneer het binnenklimaat niet goed is, kan men zich bijvoorbeeld niet meer goed concentreren of kan men zich slechter gaan voelen. Dit komt het welzijn niet ten goede. Een goed klimaatbeheersingssysteem zorgt ervoor dat een geschikt binnenklimaat wordt gecreëerd in kantoor en woning waarin iedereen zich prettig voelt. Deze koopt u bij een specialist als Climatic, dé leverancier van producten voor klimaatbeheersing.

Een aantrekkelijk binnenklimaat in een kantoor of woning dankzij een systeem van Climatic

Climatic levert diverse systemen die bijdragen aan een beter binnenklimaat in uw kantoor of woning. Deze hebben verschillende functies. Zo leveren wij airconditioningsystemen die zowel kunnen koelen als verwarmen. In een woning raden wij een split warmtepomp-airconditioning aan, welke zeer energiezuinig in gebruik is. Op kantoor kunt u beter kiezen voor een multi-split systeem, een kanalensysteem met roosters of een VRV-systeem. Ventilatie is minstens even belangrijk als koelen en verwarmen. Daarvoor levert Climatic ventilatiesystemen, eventueel met warmteterugwinning. Als u graag één systeem heeft dat kan koelen, verwarmen en ventileren, kiest u voor een luchtbehandelingssysteem.

De duurzame werkwijze van Climatic

Bij Climatic vinden we duurzaamheid en energiebesparing erg belangrijk. Daarom zijn wij hier dan ook voortdurend mee bezig. Zo kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen om inzicht te verkrijgen in de energieprestatie van uw klimaatinstallatie en de mogelijkheden om deze te verbeteren. Ook kunnen wij een adviesrapport betreffende het energieverbruik opstellen. Daarnaast werken al onze systemen voor een goed binnenklimaat in uw kantoor en woning uiteraard energiezuinig.

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een beter binnenklimaat in uw kantoor of woning, kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u hier dan graag meer over. U kunt ons bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 08:00 en 17:00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 16:00 uur. Wanneer u een systeem bij Climatic heeft gekocht en er doet zich een storing voor, kunt u zelfs 24/7 bellen. Daarvoor hebben wij een speciaal noodnummer. Voor informatie belt u naar ons kantoor via 076 502 09 36.

Gerelateerde pagina's:

  • Binnenklimaat woning
  • Onderhoud airco kantoor
  • Luchtbehandeling Tilburg
  • Airconditioning Bergen op Zoom
  • Binnenklimaat kantoor