Climatic in Etten-Leur is al meer dan 30 jaar uw specialist in airconditioning en luchtbehandeling. Wij leveren en installeren hoogwaardige systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

AIRCO BERGEN OP ZOOM

Laat door Climatic een duurzame airco inbouwen in uw bedrijfspand of huis in de omgeving van Bergen op Zoom. Wij zorgen namelijk voor totaaloplossingen op het gebied van duurzame energie om te verwarmen en te verkoelen. Zo ontstaat er een duurzaam klimaatsysteem dat de gesteldheid en prestaties van iedereen in het gebouw met dit klimaatsysteem verbetert, op een milieuvriendelijke manier!

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?


AIRCO SERVICE VOOR DE ZAKELIJKE ÉN PARTICULIERE MARKT IN DE REGIO BERGEN OP ZOOM

Wist u dat een airconditioninginstallatie niet alleen zorgt voor koeling? Het voorkomt ook dat er stofdeeltjes in de lucht blijven hangen. Een goed binnenklimaat is in grote mate van invloed op het gevoel van comfort, het welzijn en de gezondheid van mensen. Climatic biedt airco service voor uiteenlopende toepassingen in Bergen op Zoom en omgeving.

HET HELE JAAR DOOR OPTIMAAL COMFORT

U vindt bij ons alles wat u zoekt als het gaat om koelen en verwarmen. Wij leveren en installeren een airco installatie, bijvoorbeeld in Bergen op Zoom, die het hele jaar door comfort biedt. Met een aangenaam binnenklimaat voelt u zich niet alleen prettiger. U kunt zich ook beter concentreren. Onze ‘split’ warmtepomp-airconditioning kan zowel in het voor- als najaar op een snelle en energiezuinige manier koelen en verwarmen. Zoekt u een airco installatie in Bergen op Zoom voor zakelijk gebruik? Wij kunnen voor kantoren een op maat gemaakt ontwerp aanbieden.

DUURZAME AIRCO INSTALLATIE IN UW HUIS IN BERGEN OP ZOOM

Wij leveren duurzame totaaloplossingen op het gebied van airco en verwarming voor particulieren én bedrijven vanuit de omgeving van Bergen op Zoom. Natuurlijk leveren we vanuit daar in heel Nederland. Wij leveren en installeren aircosystemen die u het hele jaar van dienst zijn, ze kunnen namelijk zowel koelen als verwarmen. Natuurlijk zijn onze aircosystemen milieuvriendelijk en bespaart u op de energiekosten in uw huis in Bergen op Zoom en omstreken.

ONZE WERKWIJZE

Kiest u ervoor om een airco systeem te laten leveren en installeren door Climatic? Dan houden wij u overal van op de hoogte en gaan wij te werk volgens ons Climatic Customer Concept systeem. Heeft u nog vragen, wilt u advies over duurzame energie bij u thuis of wilt u graag een airconditioning systeem van ons bestellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar  076-5020936.

RECENTE PROJECTEN

JOHAN CRUYFF COLLEGE

Bij het Johan Cruyff College te Roosendaal, één van de vele locaties voor beroepsopleidingen van Curio, zijn in alle lokalen nieuwe koel- en ventilatie-units geplaatst. De klaslokalen voldoen daarmee aan de nieuwste ventilatie-eisen van het RIVM, conform het Frisse Scholen concept klasse B.

HOTEL DE DRAAK

Hotel de Draak in Bergen op Zoom – het oudste hotel van Nederland (Anno 1397) – vroeg Climatic om in 14 hotelkamers de bestaande airconditioning te vervangen voor een nieuwe duurzamere warmtepompinstallatie.

RADIUSCOLLEGE

Voordat de scholen weer mogen beginnen plaatst Climatic – bij fantastische condities – een nieuwe airconditioning installatie bij het Radiuscollege in Breda.