Climatic in Etten-Leur is al meer dan 30 jaar uw specialist in airconditioning en luchtbehandeling. Wij leveren en installeren hoogwaardige systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

AIRCO IN FIJNAART

In Fijnaart is een betrouwbare airconditioning essentieel voor zowel comfort als gezondheid. Climatic, expert in airco systemen, biedt bewoners en bedrijven in Fijnaart op maat gemaakte oplossingen. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige airco’s die zowel efficiënt als duurzaam zijn, afgestemd op de unieke behoeften van elke klant.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?


DE KEUZE VAN AIRCO’S VOOR FIJNAART

Het selecteren van de juiste airco in Fijnaart vereist expertise en kennis van lokale omstandigheden. Bij Climatic bieden we een breed scala aan airco’s, geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Van de laatste inverter technologieën tot energie-efficiënte modellen, wij zorgen ervoor dat elke klant de beste optie voor hun situatie vindt. Onze airco’s staan bekend om hun betrouwbaarheid, lange levensduur en energiezuinigheid, wat ze ideaal maakt voor het klimaat in Fijnaart. Daarnaast zorgen wij ook voor uitstekende airco service in Fijnaart.

AIRCO INSTALLATIE EN ONDERHOUD DOOR EXPERTS

Een goede installatie is cruciaal voor optimale werking van uw airco in Fijnaart. Ons team van gekwalificeerde technici zorgt voor een vakkundige installatie en regelmatige airco service in Fijnaart. We bieden ook een uitgebreide serviceovereenkomst, inclusief regulier onderhoud en snelle hulp bij storingen. Deze proactieve aanpak zorgt voor een langere levensduur van uw airco en betere luchtkwaliteit binnenshuis.

DUURZAAM EN ECONOMISCH – UITGEBREIDE AIRCO SERVICE IN FIJNAART

In Fijnaart zetten wij ons in voor duurzaamheid. Onze airco systemen zijn niet alleen energie-efficiënt, maar ook ontworpen met het oog op milieuvriendelijkheid. Door te kiezen voor Climatic, draagt u bij aan een groenere airco service in Fijnaart en bespaart u op energiekosten. Wij bieden advies over de meest energiezuinige modellen en helpen u bij het maken van een keuze die goed is voor zowel uw portemonnee als de planeet.

VRAAG VANDAAG NOG UW OFFERTE AAN

Bent u klaar om de stap te zetten naar een comfortabeler leven in Fijnaart met hoogwaardige airco service van Climatic? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden in het proces van keuze tot installatie. Met Climatic kiest u voor kwaliteit, comfort en uitstekende service.

RECENTE PROJECTEN

CONTROL MEDIA

Steeds vaker krijgt Climatic de vraag bedrijven van ‘het gas af te halen’ en is er de wens om duurzaam te gaan koelen en verwarmen. Control Media uit Etten-Leur is zo’n bedrijf waar deze vraag speelde en waar we inmiddels een geheel nieuw en duurzaam systeem hebben geplaatst met als basis een waterpompsysteem.

MJ-TECH

Maar liefst 23 ruimtes is Climatic bij MJ-tech aan het voorzien van koeling en warmte door plaatsing van het VRV Daikin systeem. Dit systeem verlaagt het energieverbruik door de innovatieve technologie en zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Een mooie duurzame oplossing.

WARMTEPOMP PARTICULIER

Naast onze groot zakelijke klanten helpt Climatic ook particulieren met het verduurzamen van de woning. Project ‘Villa warmtepomp’ is een mooi voorbeeld van een woning die we volledig van het gas hebben gehaald.