Climatic in Etten-Leur is al meer dan 30 jaar uw specialist in airconditioning en luchtbehandeling. Wij leveren en installeren hoogwaardige systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

AIRCO BREDA

Climatic is een duurzame airco installateur in de omgeving van Breda. Groen ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel en al onze totaaloplossingen zijn dan ook duurzaam van aard. Daarnaast zijn we in het bezit van een Pressure Equipment Directive (PED) certificaat waardoor we officieel bevoegd zijn om te werken met koelinstallaties met een overdruk van meer dan 0,5 bar. Als u ons inschakelt bent u er dus van verzekert dat u op een duurzame manier uw kamer verkoelt of verwarmt en dat we weten waar we mee bezig zijn!

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?


OPTIMAAL COMFORT MET EEN AIRCO INSTALLATIE IN DE BUURT VAN BREDA

Climatic weet als geen ander dat een prettig binnenklimaat van grote invloed is op het gevoel van comfort binnen een bedrijfspand of huis. Wij zijn daarom zowel op de particuliere- als de zakelijke markt werkzaam om u aan een op maat gemaakte luchtbehandeling in de buurt van Breda te helpen. Zeker voor bedrijven is het aan te raden om de luchtbehandeling door een professional te laten uitvoeren, vanwege strenge regels van het Bouwbesluit en de Arbowet. Onze specialisten werken altijd volgens een vast concept: Climatic Customer Concept. Op deze manier kunnen wij u het beste van dienst zijn.

DE BESTE MECHANISCHE VENTILATIE IN BREDA

Wanneer u kiest voor het laten plaatsen van een mechanische ventilatie, zijn er grof gezien twee opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mechanische afvoer met een natuurlijke aanvoer. Dit houd in dat de vervuilde lucht uit de ruimte wordt vervoerd, maar dat u zelf verantwoordelijk bent voor de toevoer van schone, frisse lucht. Dit kunt u regelen door bijvoorbeeld een ventilatierooster boven het raam te plaatsen. 

Een andere optie is dat u kiest voor een mechanische af- en aanvoer. Men noemt dit ook wel een balansventilatie en hierbij wordt zowel lucht aan- als afgevoerd. De lucht die wordt aangevoerd kunt u ook laten verwarmen, zodat uw woning niet te koud wordt van lucht die uw woning binnenkomt.

UW ARCONDITIONING GEMAKKELIJK ONDERHOUDEN

Bij Climatic staat kwaliteit en service centraal. Daarom is onderhoud en nazorg deel van ons dienstenpakket en stellen wij vaak een preventief onderhoudscontract op om dit te kunnen naleven. Uit ervaring weten wij namelijk dat jaarlijks airco onderhoud in Breda de levensduur van de airco met ongeveer vijf jaar verlengd. Bovendien zorgt u er, door het regelmatige airco onderhoud, voordat u het nooit zonder uw binnenklimaat regelaar hoeft te stellen in uw huis of kantoor in Breda en omgeving.

CLIMATIC: DÉ DUURZAME AIRCO INSTALLATEUR IN DE OMGEVING VAN BREDA

Climatic, airco installateur, is gevestigd in Etten-Leur in de buurt van Breda. Natuurlijk leveren wij onze duurzame airconditioningsystemen door heel Nederland. Als u een airco door ons laat plaatsen, dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Onze aircosystemen verkoelen namelijk niet alleen, ze kunnen ook verwarmen en zorgen ervoor dat de lucht bij u binnen schoon blijft doordat het voorkomt dat er stofdeeltjes in de lucht blijven hangen. In het voor- en najaar kunt u met onze speciale ‘split’ waterpomp-airconditioning ook energiezuinig en snel uw huis verwarmen!

NEEM EVEN CONTACT MET ONS OP

Bent u op zoek naar een gecertificeerd bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in binnenklimaatsystemen? Neem dan contact op met Climatic voor een duurzame luchtbehandeling oplossing in de buurt van Breda. Ook voor een storing, een reparatie, of onderhoud kunt u bij ons terecht.

RECENTE PROJECTEN

CONTROL MEDIA

Steeds vaker krijgt Climatic de vraag bedrijven van ‘het gas af te halen’ en is er de wens om duurzaam te gaan koelen en verwarmen. Control Media uit Etten-Leur is zo’n bedrijf waar deze vraag speelde en waar we inmiddels een geheel nieuw en duurzaam systeem hebben geplaatst met als basis een waterpompsysteem.

MJ-TECH

Maar liefst 23 ruimtes is Climatic bij MJ-tech aan het voorzien van koeling en warmte door plaatsing van het VRV Daikin systeem. Dit systeem verlaagt het energieverbruik door de innovatieve technologie en zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Een mooie duurzame oplossing.

WARMTEPOMP PARTICULIER

Naast onze groot zakelijke klanten helpt Climatic ook particulieren met het verduurzamen van de woning. Project ‘Villa warmtepomp’ is een mooi voorbeeld van een woning die we volledig van het gas hebben gehaald.