Climatic in Etten-Leur is al meer dan 30 jaar uw specialist in airconditioning en luchtbehandeling. Wij leveren en installeren hoogwaardige systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

AIRCO BREDA

Climatic is een duurzame airco installateur in de omgeving van Breda. Groen ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel en al onze totaaloplossingen zijn dan ook duurzaam van aard. Daarnaast zijn we in het bezit van een Pressure Equipment Directive (PED) certificaat waardoor we officieel bevoegd zijn om te werken met koelinstallaties met een overdruk van meer dan 0,5 bar. Als u ons inschakelt bent u er dus van verzekert dat u op een duurzame manier uw kamer verkoelt of verwarmt en dat we weten waar we mee bezig zijn!

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?


OPTIMAAL COMFORT MET EEN AIRCO INSTALLATIE IN DE BUURT VAN BREDA

Climatic weet als geen ander dat een prettig binnenklimaat van grote invloed is op het gevoel van comfort binnen een bedrijfspand of huis. Wij zijn daarom zowel op de particuliere- als de zakelijke markt werkzaam om u aan een op maat gemaakte luchtbehandeling in de buurt van Breda te helpen. Zeker voor bedrijven is het aan te raden om de luchtbehandeling door een professional te laten uitvoeren, vanwege strenge regels van het Bouwbesluit en de Arbowet. Onze specialisten werken altijd volgens een vast concept: Climatic Customer Concept. Op deze manier kunnen wij u het beste van dienst zijn.

UW AIRCONDITIONING GEMAKKELIJK ONDERHOUDEN

Bij Climatic staat kwaliteit en service centraal. Daarom is onderhoud en nazorg deel van ons dienstenpakket en stellen wij vaak een preventief onderhoudscontract op om dit te kunnen naleven. Uit ervaring weten wij namelijk dat jaarlijks airco onderhoud in Breda de levensduur van de airco met ongeveer vijf jaar verlengd. Bovendien zorgt u er, door het regelmatige airco onderhoud, voor dat u het nooit zonder uw binnenklimaat regelaar hoeft te stellen in uw huis of kantoor in Breda en omgeving.

CLIMATIC: DÉ DUURZAME AIRCO INSTALLATEUR IN DE OMGEVING VAN BREDA

Climatic, airco installateur, is gevestigd in Etten-Leur in de buurt van Breda. Natuurlijk leveren wij onze duurzame airconditioningsystemen door heel Nederland. Als u een airco door ons laat plaatsen, dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Onze aircosystemen verkoelen namelijk niet alleen, ze kunnen ook verwarmen en zorgen ervoor dat de lucht bij u binnen schoon blijft doordat het voorkomt dat er stofdeeltjes in de lucht blijven hangen. In het voor- en najaar kunt u met onze speciale ‘split’ waterpomp-airconditioning ook energiezuinig en snel uw huis verwarmen!

NEEM EVEN CONTACT MET ONS OP

Bent u op zoek naar een gecertificeerd bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in binnenklimaatsystemen? Neem dan contact op met Climatic voor een duurzame luchtbehandeling oplossing in de buurt van Breda. Ook voor een storing, een reparatie, of onderhoud kunt u bij ons terecht.

RECENTE PROJECTEN

WARMTEPOMP PARTICULIER

Naast onze groot zakelijke klanten helpt Climatic ook particulieren met het verduurzamen van de woning. Project ‘Villa warmtepomp’ is een mooi voorbeeld van een woning die we volledig van het gas hebben gehaald.

JOHAN CRUYFF COLLEGE

Bij het Johan Cruyff College te Roosendaal, één van de vele locaties voor beroepsopleidingen van Curio, zijn in alle lokalen nieuwe koel- en ventilatie-units geplaatst. De klaslokalen voldoen daarmee aan de nieuwste ventilatie-eisen van het RIVM, conform het Frisse Scholen concept klasse B.

RADIUSCOLLEGE

Voordat de scholen weer mogen beginnen plaatst Climatic – bij fantastische condities – een nieuwe airconditioning installatie bij het Radiuscollege in Breda.