Climatic in Etten-Leur is al meer dan 30 jaar uw specialist in airconditioning en luchtbehandeling. Wij leveren en installeren hoogwaardige systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

AIRCO STEENBERGEN: COMFORTABELE KOELING

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw huis koel te houden tijdens warme zomerdagen? Overweeg dan een airco in Steenbergen. Een airconditioningsysteem kan het comfort van uw woning aanzienlijk verhogen, waardoor u kunt genieten van een aangename binnentemperatuur, ongeacht de hitte buiten.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?


WAAROM KIEZEN VOOR EEN AIRCO IN STEENBERGEN?

Een airco biedt niet alleen verkoeling in de zomer, maar kan ook de luchtvochtigheid in uw huis reguleren en de luchtkwaliteit verbeteren. In Steenbergen, waar zomers behoorlijk warm kunnen zijn, is een airco geen overbodige luxe maar een slimme investering in uw comfort en welzijn.

VOORDELEN VAN EEN AIRCO:

  • Constante koeling: Houdt uw woning comfortabel koel, zelfs tijdens de heetste dagen.
  • Verbeterde luchtkwaliteit: Zuivert de lucht en vermindert allergenen en stofdeeltjes.
  • Energiebesparing: Moderne airco’s zijn energiezuinig en kostenbesparend.

INSTALLATIE EN ONDERHOUD VAN AIRCO DOOR EXPERTS

Bij Climatic bieden wij uitgebreide airco services in Steenbergen. Onze diensten variëren van installatie en onderhoud tot reparatie van airconditioningsystemen. Ons team van gecertificeerde technici staat klaar om ervoor te zorgen dat uw airco optimaal functioneert.

ONZE AIRCO SERVICE IN STEENBERGEN:

  • Professionele installatie: Wij zorgen voor een vakkundige installatie van uw airco, zodat u direct kunt genieten van een koel huis.
  • Onderhoud en service: Regelmatig onderhoud voorkomt storingen en verlengt de levensduur van uw airco. Wij bieden uitgebreide airco service in Steenbergen om uw systeem in topconditie te houden.
  • Reparaties: Heeft u een probleem met uw airco? Onze technici lossen het snel en efficiënt voor u op.

NEEM CONTACT OP VOOR UW AIRCO IN STEENBERGEN

Wilt u uw woning in Steenbergen voorzien van een comfortabele airco? Neem vandaag nog contact op met Climatic voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte airconditioningsoplossing voor uw woning.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER AIRCO’S IN STEENBERGEN

Hoe werkt een airco?
Een airco koelt de lucht door deze langs koelerelementen te leiden, waardoor warme lucht wordt omgezet in koele lucht.

Is een airco geschikt voor mijn woning in Steenbergen?
Onze experts kunnen u adviseren over de beste airco-oplossing voor uw specifieke situatie.

Wat kost een airco?
De kosten van een airco variëren afhankelijk van het type en de installatie. Wij bieden vrijblijvende offertes aan om u een duidelijk beeld te geven.

Kies voor Climatic en geniet van een aangenaam koel huis in Steenbergen met onze professionele airco services.

RECENTE PROJECTEN

CONTROL MEDIA

Steeds vaker krijgt Climatic de vraag bedrijven van ‘het gas af te halen’ en is er de wens om duurzaam te gaan koelen en verwarmen. Control Media uit Etten-Leur is zo’n bedrijf waar deze vraag speelde en waar we inmiddels een geheel nieuw en duurzaam systeem hebben geplaatst met als basis een waterpompsysteem.

MJ-TECH

Maar liefst 23 ruimtes is Climatic bij MJ-tech aan het voorzien van koeling en warmte door plaatsing van het VRV Daikin systeem. Dit systeem verlaagt het energieverbruik door de innovatieve technologie en zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Een mooie duurzame oplossing.

WARMTEPOMP PARTICULIER

Naast onze groot zakelijke klanten helpt Climatic ook particulieren met het verduurzamen van de woning. Project ‘Villa warmtepomp’ is een mooi voorbeeld van een woning die we volledig van het gas hebben gehaald.