Climatic in Etten-Leur is al meer dan 30 jaar uw specialist in airconditioning en luchtbehandeling. Wij leveren en installeren hoogwaardige systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

AIRCO OOSTERHOUT

Climatic is uw airco installateur in Oosterhout. Het ontwerpen, installeren en onderhouden van hoogwaardige en energiezuinige airconditioning. Dat is al meer dan 30 jaar ons specialisme. Of het nu gaat om het toepassen van energiezuinige maatregelen in nieuw- of bestaande bouw of renovatieprojecten, het is bij ons in vertrouwde handen.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?


VERZEKERD VAN DE HOOGSTE KWALITEIT MET ONZE AIRCO INSTALLATEUR UIT OOSTERHOUT

Een aangename temperatuur bij u thuis of op kantoor; het verhoogt niet alleen het gevoel van comfort maar is ook heel belangrijk om allerlei gezondheidsklachten te voorkomen. Daarnaast heeft het een gunstige invloed op de prestaties van mensen. Met onze airconditioning singlesplit unit kan het koelvermogen, afhankelijk van de grootte en het gebruik van de ruimte, worden afgesteld. Wij leveren alleen apparatuur van gerenommeerde merken waardoor u altijd verzekerd bent van een uitstekende staat van dienst. Laat vandaag nog een energiezuinige luchtwarmtepomp installeren door onze airco installateur in Oosterhout..

AIRCONDITIONING SYSTEMEN VOOR WONINGEN EN BEDRIJFSRUIMTES

Er zijn diverse soorten airconditioning systemen voor woningen en bedrijfsruimtes. Voor een woning is een ‘split’ warmtepomp-airconditioning geschikt. Met dit systeem kunt u in het voor- en najaar verwarmen op een energiezuinige en snelle manier. In een bedrijfsruimte is het raadzaam om een ‘multi-split’ systeem, een kanalensysteem met roosters of een VRV-systeem te plaatsen. Hiermee kunt u koelen, verwarmen en ventileren op een energie-efficiënte manier. Twijfelt u? Maak gebruik van de airco service van Climatic, regio Oosterhout.

DUURZAME AIRCONDITIONING INSTALLEREN IN DE BUURT VAN OOSTERHOUT

Bij Climatic werken wij altijd volgens het vaste Climatic Customer Concept. Op deze manier kunnen wij voor iedere klant de wensen goed in kaart brengen en weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Transparant, flexibel en betrouwbaar. Wanneer onze specialisten een airco plaatsen bij uw bedrijf of woning in Oosterhout kunt u rekenen op kwaliteit en comfort. De airco is het hele jaar door te gebruiken, want de airco kan naast koelen ook in worden gezet om een ruimte te verwarmen. Ideaal tijdens een fris najaar.

Onze airco’s zijn energiezuinig en duurzaam en kunnen ook in een designmodel worden geleverd. Naast koelen en verwarmen zorgt een airco ook voor de algemene verbetering van de luchtkwaliteit: het filtert stofdeeltjes uit de lucht die anders in de ruimte zouden zijn blijven hangen. De luchtkwaliteit zal sterk verbeteren, wat in een kantoorgebouw zal leiden tot een gezondere werkomgeving. 

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Wilt u een airco laten plaatsen in Oosterhout dan komt onze installateur eerst een situatieschets van uw woning maken. Vervolgens werken wij de specificaties uit en doen wij u een aanbieding. Voor meer informatie over onze producten en onze mogelijkheden kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen naar 076-5020936.

RECENTE PROJECTEN

WARMTEPOMP PARTICULIER

Naast onze groot zakelijke klanten helpt Climatic ook particulieren met het verduurzamen van de woning. Project ‘Villa warmtepomp’ is een mooi voorbeeld van een woning die we volledig van het gas hebben gehaald.

JOHAN CRUYFF COLLEGE

Bij het Johan Cruyff College te Roosendaal, één van de vele locaties voor beroepsopleidingen van Curio, zijn in alle lokalen nieuwe koel- en ventilatie-units geplaatst. De klaslokalen voldoen daarmee aan de nieuwste ventilatie-eisen van het RIVM, conform het Frisse Scholen concept klasse B.

RADIUSCOLLEGE

Voordat de scholen weer mogen beginnen plaatst Climatic – bij fantastische condities – een nieuwe airconditioning installatie bij het Radiuscollege in Breda.