Climatic in Etten-Leur is al meer dan 30 jaar uw specialist in airconditioning en luchtbehandeling. Wij leveren en installeren hoogwaardige systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

WARMTEPOMP ROOSENDAAL: DUURZAME OPLOSSING

Bent u op zoek naar een efficiënte en milieuvriendelijke manier om uw huis te verwarmen? Overweeg dan een warmtepomp in Roosendaal. Een warmtepomp is een duurzaam alternatief voor traditionele verwarmingssystemen en kan u helpen uw energiekosten te verlagen.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?


WAAROM KIEZEN VOOR EEN WARMTEPOMP IN ROOSENDAAL?

Warmtepompen gebruiken omgevingslucht, grondwater of de bodem om warmte te genereren. Dit maakt ze uiterst energie-efficiënt. In een stad als Roosendaal, waar de seizoenen variëren, kan een warmtepomp uw woning het hele jaar door op een aangename temperatuur houden.

VOORDELEN VAN EEN WARMTEPOMP

  • Energiebesparing: Een warmtepomp kan uw energiekosten aanzienlijk verlagen.
  • Milieuvriendelijk: Verminder uw CO2-uitstoot en draag bij aan een beter milieu.
  • Comfort: Geniet van constante warmte in de winter en koeling in de zomer.

WARMTEPOMP INSTALLATIE IN ROOSENDAAL

Bij Climatic bieden wij een complete service voor de installatie van uw warmtepomp in Roosendaal. Onze deskundige technici zorgen voor een snelle en professionele installatie, zodat u direct kunt profiteren van de voordelen.

ONZE DIENSTEN

  • Advies op maat: Wij helpen u de beste warmtepomp voor uw situatie te kiezen.
  • Professionele installatie: Onze technici hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een vlekkeloze installatie.
  • Onderhoud en service: Wij bieden onderhoudscontracten aan om uw systeem in topconditie te houden.

NEEM CONTACT OP VOOR UW WARMTEPOMP IN ROOSENDAAL

Bent u klaar om de stap naar een duurzamer en kostenefficiënter verwarmingssysteem te zetten? Neem vandaag nog contact op met Climatic voor meer informatie over warmtepompen in Roosendaal. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij de overstap naar een warmtepomp.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER WARMTEPOMPEN IN ROOSENDAAL

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp onttrekt warmte uit de lucht, bodem of grondwater en zet deze om in bruikbare warmte voor uw woning.

Is een warmtepomp geschikt voor mijn woning in Roosendaal?

Onze experts kunnen u adviseren over de geschiktheid van een warmtepomp voor uw specifieke situatie.

Wat kost een warmtepomp?

De kosten variëren afhankelijk van het type warmtepomp en de installatie. Wij bieden vrijblijvende offertes aan om u een duidelijk beeld te geven.

Kies voor Climatic en maak uw woning in Roosendaal klaar voor de toekomst met een efficiënte en milieuvriendelijke warmtepomp.

RECENTE PROJECTEN

CONTROL MEDIA

Steeds vaker krijgt Climatic de vraag bedrijven van ‘het gas af te halen’ en is er de wens om duurzaam te gaan koelen en verwarmen. Control Media uit Etten-Leur is zo’n bedrijf waar deze vraag speelde en waar we inmiddels een geheel nieuw en duurzaam systeem hebben geplaatst met als basis een waterpompsysteem.

MJ-TECH

Maar liefst 23 ruimtes is Climatic bij MJ-tech aan het voorzien van koeling en warmte door plaatsing van het VRV Daikin systeem. Dit systeem verlaagt het energieverbruik door de innovatieve technologie en zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Een mooie duurzame oplossing.

WARMTEPOMP PARTICULIER

Naast onze groot zakelijke klanten helpt Climatic ook particulieren met het verduurzamen van de woning. Project ‘Villa warmtepomp’ is een mooi voorbeeld van een woning die we volledig van het gas hebben gehaald.