Climatic in Etten-Leur is al meer dan 30 jaar uw specialist in airconditioning en luchtbehandeling. Wij leveren en installeren hoogwaardige systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

AIRCONDITIONING ROOSENDAAL

Climatic levert duurzame oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing: laat uw airconditioning in Roosendaal installeren door onze specialisten. Wij installeren systemen die het hele jaar door comfort bieden op een energiezuinige en snelle manier.

EEN VENTILATIE IN ROOSENDAAL: WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?


AIRCONDITIONING ROOSENDAAL: WIJ VOORZIEN U GRAAG VAN ADVIES OP MAAT

Wij leveren, installeren en onderhouden airconditioning in Roosendaal zowel voor particuliere als zakelijke afnemers. Heeft u nog geen airconditioning en wilt u zich graag vrijblijvend oriënteren op de mogelijkheden? Wij adviseren u graag zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Dankzij onze overzichtelijke en transparante werkwijze weet u altijd waar u aan toe bent. Ons Climatic Customer Concept richt zich op:

  • Inventarisatie, oplossing en advisering
  • Behoeftebepaling en calculatie
  • Uitvoering en realisatie
  • Nazorg en onderhoud/beheer

Naast het plaatsen en onderhouden van airconditioning in Roosendaal zijn wij in het geval van storingen snel ter plaatse en bieden wij een adequate oplossing.

EEN DUURZAME AIRCO INSTALLATIE IN ROOSENDAAL

Een prettig binnenklimaat is van grote invloed op het gevoel van comfort binnen een bedrijfspand of huis. Zowel op de particuliere markt, als op de zakelijke markt zijn wij daarom actief. Wij helpen u graag met het vinden van een op maat gemaakte luchtbehandeling van hoge kwaliteit.

Ook duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze aircosystemen zijn daarom een van de duurzaamste op de markt. Daarbij koelen onze aircosystemen niet alleen, ze kunnen ook verwarmen. In het voor- en najaar kunt u op die manier met onze speciale ‘split’ waterpomp-airconditioning energiezuinig en snel uw huis verwarmen. Ook wordt de lucht gefilterd door onze systemen, zodat uw lucht gezuiverd wordt van kleine stofdeeltjes.

MEER WETEN? NEEM DAN CONTACT OP!

Ons bedrijf bestaat al bijna 40 jaar en staat garant voor innovatieve ontwikkelingen. Zowel van dienst als product. Hierdoor weten wij u altijd het beste te bieden. Onze producten zijn bovendien voorzien van een PED-certificering. Dit certificaat is het bewijs dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 076-5020936.

RECENTE PROJECTEN

CONTROL MEDIA

Steeds vaker krijgt Climatic de vraag bedrijven van ‘het gas af te halen’ en is er de wens om duurzaam te gaan koelen en verwarmen. Control Media uit Etten-Leur is zo’n bedrijf waar deze vraag speelde en waar we inmiddels een geheel nieuw en duurzaam systeem hebben geplaatst met als basis een waterpompsysteem.

MJ-TECH

Maar liefst 23 ruimtes is Climatic bij MJ-tech aan het voorzien van koeling en warmte door plaatsing van het VRV Daikin systeem. Dit systeem verlaagt het energieverbruik door de innovatieve technologie en zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Een mooie duurzame oplossing.

WARMTEPOMP PARTICULIER

Naast onze groot zakelijke klanten helpt Climatic ook particulieren met het verduurzamen van de woning. Project ‘Villa warmtepomp’ is een mooi voorbeeld van een woning die we volledig van het gas hebben gehaald.