Climatic in Etten-Leur is al meer dan 30 jaar uw specialist in airconditioning en luchtbehandeling. Wij leveren en installeren hoogwaardige systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

AIRCO IN ETTEN-LEUR LATEN INSTALLEREN

Duurzaamheid is tegenwoordig erg belangrijk, wij van Climatic weten daar alles van. Wanneer u ons inschakelt, weet u dan ook zeker dat wij een duurzame airco voor u installeren. Daarbij gaan wij natuurlijk professioneel te werk en zorgen we ervoor dat uw airco snel en netjes wordt geïnstalleerd.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?


VOOR GOEDE VENTILATIE IN ETTEN-LEUR

Een goed binnenklimaat is enorm belangrijk voor het comfort en voor de gezondheid. Climatic weet hier alles van. Wij zijn dan ook werkzaam in zowel de particuliere, als de zakelijke markt. Zo zorgen we ervoor dat we u altijd van dienst kunnen zijn. In verband met de strenge regels van het Bouwbesluit en de Arbowet, is het zeker verstandig om een airco installatie in Etten-Leur uit te laten voeren. Bij Climatic werken enkel de beste professionals die precies weten wat ze doen. Zij werken volgens een vast concept, namelijk het Climatic Customer Concept. Op die manier kunnen zij u op de beste manier helpen. Wij zorgen zo altijd voor een goede, op maat gemaakte luchtbehandeling en een fijne airconditioning in Etten-Leur.

DE BESTE AIRCO SERVICE IN ETTEN-LEUR

Kwaliteit en service staat bij Climatic centraal. Onze airco service stopt dan ook niet na de airco installatie in Etten-Leur. Onderhoud en nazorg is immers deel van ons dienstenpakket. Om dit te kunnen naleven, stellen wij vaak een preventief onderhoudscontract op om dit te kunnen naleven. Jaarlijks onderhoud zorgt er namelijk voor dat de levensduur van de airco met ongeveer vijf jaar wordt verlengd.

GA VOOR EEN DUURZAME AIRCO IN ETTEN-LEUR

Climatic is een airco installateur gevestigd in Etten-Leur. Dit betekent echter niet dat u niet bij ons terecht kunt als u ergens anders woont. Wij leveren en installeren onze duurzame airconditioningsystemen namelijk door heel Nederland. Bij Climatic bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Onze aircosystemen kunnen verkoelen, verwarmen en zorgen ervoor dat de lucht bij u binnen schoon blijft. Stofdeeltjes worden namelijk uit de lucht gefilterd.

NEEM CONTACT OP MET ONZE AIRCO INSTALLATEUR IN ETTEN-LEUR

Denkt u erover om een goede en duurzame airconditioning in Etten-Leur aan te schaffen? Dan kunt u zeker bij Climatic terecht! Wij van Climatic zijn echter airco specialisten en weten dan ook precies hoe we de airco het beste installeren. Hebt u nog vragen over onze airco installatie in Etten-Leur, of wilt u graag alvast een afspraak maken? Neem dan gerust eens contact met ons op!

RECENTE PROJECTEN

CONTROL MEDIA

Steeds vaker krijgt Climatic de vraag bedrijven van ‘het gas af te halen’ en is er de wens om duurzaam te gaan koelen en verwarmen. Control Media uit Etten-Leur is zo’n bedrijf waar deze vraag speelde en waar we inmiddels een geheel nieuw en duurzaam systeem hebben geplaatst met als basis een waterpompsysteem.

MJ-TECH

Maar liefst 23 ruimtes is Climatic bij MJ-tech aan het voorzien van koeling en warmte door plaatsing van het VRV Daikin systeem. Dit systeem verlaagt het energieverbruik door de innovatieve technologie en zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Een mooie duurzame oplossing.

WARMTEPOMP PARTICULIER

Naast onze groot zakelijke klanten helpt Climatic ook particulieren met het verduurzamen van de woning. Project ‘Villa warmtepomp’ is een mooi voorbeeld van een woning die we volledig van het gas hebben gehaald.