TEVREDEN KLANTEN

Een project perfect en naar tevredenheid opleveren, dat is waar Climatic voor staat. Maar daar komt meer bij kijken dan mooie woorden. Climatic geeft haar medewerkers ruimte voor eigen ideeën, inbreng en initiatief. Iedereen wordt actief betrokken bij de bedrijfsvoering. Hierdoor worden zowel Climatic als organisatie, als ook haar producten en diensten gedragen door het gehele team. Dit komt de ontwikkeling en groei ten goede van Climatic als uw partner in airconditioning en luchtbehandeling.

U bent verzekerd van uitstekend advies, een oplossing op maat en een perfect nazorg- en onderhoudstraject. Gedurende het gehele traject weet u exact wat u van Climatic mag en kunt verwachten en in welk stadium de realisatie van uw project zich bevindt.

JOHAN CRUYFF COLLEGE

Bij het Johan Cruyff College te Roosendaal, één van de vele locaties voor beroepsopleidingen van Curio, zijn in alle lokalen nieuwe koel- en ventilatie-units geplaatst. De klaslokalen voldoen daarmee aan de nieuwste ventilatie-eisen van het RIVM, conform het Frisse Scholen concept klasse B.

HOTEL DE DRAAK

Hotel de Draak in Bergen op Zoom – het oudste hotel van Nederland (Anno 1397) – vroeg Climatic om in 14 hotelkamers de bestaande airconditioning te vervangen voor een nieuwe duurzamere warmtepompinstallatie.

RADIUSCOLLEGE

Voordat de scholen weer mogen beginnen plaatst Climatic – bij fantastische condities – een nieuwe airconditioning installatie bij het Radiuscollege in Breda.

VAN OERS ACCOUNTANTS

Voor herindeling en algemene opwaardering van het kantoor van Van Oers Accountants in Roosendaal heeft Climatic een gebalanceerde luchtbehandelingskast met warmteterugwinning geleverd.

DALTON MEDICAL

Bij Dalton Medical bv in Oosterhout heeft Climatic in april 2018 samen met Daikin een VRV IV warmtepomp installatie opgeleverd. De installatie kan de verschillende kantoren koelen en op een duurzame manier (bij-)verwarmen.