Climatic in Etten-Leur is al meer dan 30 jaar uw specialist in airconditioning en luchtbehandeling. Wij leveren en installeren hoogwaardige systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

AIRCO MADE: OPTIMALE KOELING

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om uw huis koel te houden tijdens de warme zomerdagen? Overweeg dan een airco in Made. Een airconditioningsysteem van Climatic biedt de perfecte oplossing om uw woning aangenaam en comfortabel te houden, ongeacht de buitentemperatuur.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?


WAAROM KIEZEN VOOR EEN AIRCO IN MADE?

Een airco zorgt niet alleen voor koelte, maar verbetert ook de luchtkwaliteit in uw huis door stof en allergenen te verminderen. In Made, waar de zomertemperaturen flink kunnen oplopen, is een airco een onmisbare toevoeging voor een comfortabel binnenklimaat.

VOORDELEN VAN EEN AIRCO:

  • Constante koeling: Geniet van een koele woning, zelfs tijdens de heetste zomerdagen.
  • Verbeterde luchtkwaliteit: Verwijdert stofdeeltjes en allergenen uit de lucht.
  • Energiebesparing: Moderne airco’s zijn energiezuinig en helpen uw energiekosten te verlagen.

AIRCO INSTALLATIE IN MADE

Bij Climatic bieden wij uitgebreide diensten voor de installatie van airco’s in Made. Onze ervaren technici zorgen voor een snelle en professionele installatie, zodat u direct kunt genieten van de voordelen van een goed werkende airco.

ONZE DIENSTEN:

  • Persoonlijk advies: Wij helpen u bij het kiezen van de juiste airco die past bij uw behoeften en woning.

  • Professionele installatie: Onze technici zorgen voor een vakkundige installatie, zodat uw airco optimaal presteert.

  • Onderhoud en service: Wij bieden onderhoudscontracten aan om uw airco in topconditie te houden en storingen te voorkomen.

NEEM CONTACT OP VOOR UW AIRCO IN MADE

Wilt u uw woning in Made voorzien van een betrouwbare en efficiënte airco? Neem vandaag nog contact op met Climatic voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen en installeren van de perfecte airconditioningsoplossing voor uw woning.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER AIRCO’S IN STEENBERGEN

Hoe werkt een airco?
Een airco werkt door warme lucht uit uw woning te halen, deze te koelen en vervolgens de gekoelde lucht weer terug de kamer in te blazen.

Is een airco geschikt voor mijn woning in Made?
Onze experts kunnen u adviseren over de beste airco-oplossing voor uw specifieke situatie.

Wat kost een airco?
De kosten van een airco variëren afhankelijk van het type en de installatie. Wij bieden vrijblijvende offertes aan om u een duidelijk beeld te geven.

Kies voor Climatic en geniet van een aangenaam koel huis in Made met onze professionele airco diensten.

RECENTE PROJECTEN

CONTROL MEDIA

Steeds vaker krijgt Climatic de vraag bedrijven van ‘het gas af te halen’ en is er de wens om duurzaam te gaan koelen en verwarmen. Control Media uit Etten-Leur is zo’n bedrijf waar deze vraag speelde en waar we inmiddels een geheel nieuw en duurzaam systeem hebben geplaatst met als basis een waterpompsysteem.

MJ-TECH

Maar liefst 23 ruimtes is Climatic bij MJ-tech aan het voorzien van koeling en warmte door plaatsing van het VRV Daikin systeem. Dit systeem verlaagt het energieverbruik door de innovatieve technologie en zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Een mooie duurzame oplossing.

WARMTEPOMP PARTICULIER

Naast onze groot zakelijke klanten helpt Climatic ook particulieren met het verduurzamen van de woning. Project ‘Villa warmtepomp’ is een mooi voorbeeld van een woning die we volledig van het gas hebben gehaald.