Climatic in Etten-Leur is al meer dan 30 jaar uw specialist in airconditioning en luchtbehandeling. Wij leveren en installeren hoogwaardige systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

AIRCO DONGEN

In Dongen is een betrouwbare airconditioning cruciaal voor comfort en gezondheid. Climatic, specialist in airco systemen, levert aan zowel huishoudens als bedrijven in Dongen maatwerk oplossingen. Onze airco’s in Dongen zijn niet alleen efficiënt en duurzaam, maar ook specifiek afgestemd op de behoeften van onze klanten.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?


SELECTIE VAN AIRCO’S IN DONGEN

Het kiezen van de geschikte airco in Dongen vraagt om deskundigheid en inzicht in de lokale weersomstandigheden. Climatic heeft een uitgebreid assortiment airco’s, ideaal voor zowel compacte als ruime locaties in Dongen. Van geavanceerde inverter-technologie tot energiebesparende modellen, we zorgen dat iedere klant in Dongen de perfecte airco vindt. Onze producten zijn bekend om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en energie-efficiëntie, ideaal voor het Dongense klimaat. Bovendien bieden we uitmuntende airco service in Dongen.

INSTALLATIE EN ONDERHOUD VAN AIRCO’S DOOR EXPERTS IN DONGEN

Een nauwkeurige installatie is essentieel voor de beste prestaties van uw airco in Dongen. Ons team van deskundige technici in Dongen zorgt voor een professionele installatie en biedt regelmatige onderhoudsservice. We hebben ook een omvangrijke serviceovereenkomst, die onderhoud en snelle respons bij technische problemen omvat. Deze proactieve benadering verlengt de levensduur van uw airco in Dongen en verbetert de binnenluchtkwaliteit.

DUURZAME EN ECONOMISCHE AIRCO SERVICE IN DONGEN

In Dongen leggen we de nadruk op duurzaamheid in onze airco-oplossingen. Onze systemen zijn niet alleen energiezuinig, maar ook milieubewust ontworpen. Door voor Climatic te kiezen, draagt u bij aan duurzamere airco-oplossingen in Dongen en vermindert u uw energiekosten. Wij adviseren over energie-efficiënte modellen die zowel uw budget als het milieu ten goede komen.

VRAAG NU UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN IN DONGEN

Klaar voor een comfortabeler leven in Dongen met superieure airco-oplossingen van Climatic? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ons deskundige team in Dongen staat gereed om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden van selectie tot installatie. Met Climatic kiest u in Dongen voor topkwaliteit, comfort en ongeëvenaarde service.

RECENTE PROJECTEN

CONTROL MEDIA

Steeds vaker krijgt Climatic de vraag bedrijven van ‘het gas af te halen’ en is er de wens om duurzaam te gaan koelen en verwarmen. Control Media uit Etten-Leur is zo’n bedrijf waar deze vraag speelde en waar we inmiddels een geheel nieuw en duurzaam systeem hebben geplaatst met als basis een waterpompsysteem.

MJ-TECH

Maar liefst 23 ruimtes is Climatic bij MJ-tech aan het voorzien van koeling en warmte door plaatsing van het VRV Daikin systeem. Dit systeem verlaagt het energieverbruik door de innovatieve technologie en zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Een mooie duurzame oplossing.

WARMTEPOMP PARTICULIER

Naast onze groot zakelijke klanten helpt Climatic ook particulieren met het verduurzamen van de woning. Project ‘Villa warmtepomp’ is een mooi voorbeeld van een woning die we volledig van het gas hebben gehaald.