Climatic in Etten-Leur is al meer dan 30 jaar uw specialist in airconditioning, warmtepompen en luchtbehandeling. Wij leveren en installeren hoogwaardige systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?


AIRCONDITIONING

Climatic levert en installeert airconditioningsystemen die het hele jaar door comfort bieden. De systemen kunnen koelen en verwarmen al naar gelang de behoefte. Daarnaast voorkomt een airconditioningsinstallatie ook dat er stofdeeltjes in de lucht blijven hangen.

Door gebruik te maken van herbruikbare energie wordt warmte- of  koudebehoefte binnen één systeem uitgewisseld. Er zijn verschillende specifieke oplossingen voor het koelen van een ruimte, afhankelijk van het gebruik daarvan.

Een ‘split’ warmtepomp-airconditioning, geschikt voor woningen, is energiezuinig in gebruik en kan ook in een designmodel worden aangeboden. Een groot voordeel van dit systeem is dat u er in het voor- en najaar ook mee kunt verwarmen op een energiezuinige en snelle manier.

LUCHTBEHANDELING

Luchtbehandeling is de combinatie van verwarming, airconditioning en ventilatie in één systeem. Climatic biedt oplossingen die op een duurzame wijze het comfort in uw woning verhogen.

De temperatuur moet aangenaam zijn, er moet voldoende daglicht aanwezig zijn en de luchtkwaliteit moet goed zijn. Isoleren is goed voor het verlagen van de energierekening, maar niet altijd voor het binnenklimaat. Een goed binnenklimaat is heel belangrijk om allerlei gezondheidsklachten te voorkomen.

RECENTE PROJECTEN

WARMTEPOMP PARTICULIER

Naast onze groot zakelijke klanten helpt Climatic ook particulieren met het verduurzamen van de woning. Project ‘Villa warmtepomp’ is een mooi voorbeeld van een woning die we volledig van het gas hebben gehaald.

JOHAN CRUYFF COLLEGE

Bij het Johan Cruyff College te Roosendaal, één van de vele locaties voor beroepsopleidingen van Curio, zijn in alle lokalen nieuwe koel- en ventilatie-units geplaatst. De klaslokalen voldoen daarmee aan de nieuwste ventilatie-eisen van het RIVM, conform het Frisse Scholen concept klasse B.

RADIUSCOLLEGE

Voordat de scholen weer mogen beginnen plaatst Climatic – bij fantastische condities – een nieuwe airconditioning installatie bij het Radiuscollege in Breda.