Climatic in Etten-Leur is al meer dan 30 jaar uw specialist in airconditioning, warmtepompen en luchtbehandeling. Wij leveren en installeren hoogwaardige systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?


AIRCONDITIONING

Climatic levert en installeert airconditioningsystemen die het hele jaar door comfort bieden. De systemen kunnen koelen en verwarmen al naar gelang de behoefte. Daarnaast voorkomt een airconditioningsinstallatie ook dat er stofdeeltjes in de lucht blijven hangen.

Door gebruik te maken van herbruikbare energie wordt warmte- of  koudebehoefte binnen één systeem uitgewisseld. Er zijn verschillende specifieke oplossingen voor het koelen van een ruimte, afhankelijk van het gebruik daarvan.

Een ‘split’ warmtepomp-airconditioning, geschikt voor woningen, is energiezuinig in gebruik en kan ook in een designmodel worden aangeboden. Een groot voordeel van dit systeem is dat u er in het voor- en najaar ook mee kunt verwarmen op een energiezuinige en snelle manier.

LUCHTBEHANDELING

Luchtbehandeling is de combinatie van verwarming, airconditioning en ventilatie in één systeem. Climatic biedt oplossingen die op een duurzame wijze het comfort in uw woning verhogen.

De temperatuur moet aangenaam zijn, er moet voldoende daglicht aanwezig zijn en de luchtkwaliteit moet goed zijn. Isoleren is goed voor het verlagen van de energierekening, maar niet altijd voor het binnenklimaat. Een goed binnenklimaat is heel belangrijk om allerlei gezondheidsklachten te voorkomen.

RECENTE PROJECTEN

CONTROL MEDIA

Steeds vaker krijgt Climatic de vraag bedrijven van ‘het gas af te halen’ en is er de wens om duurzaam te gaan koelen en verwarmen. Control Media uit Etten-Leur is zo’n bedrijf waar deze vraag speelde en waar we inmiddels een geheel nieuw en duurzaam systeem hebben geplaatst met als basis een waterpompsysteem.

MJ-TECH

Maar liefst 23 ruimtes is Climatic bij MJ-tech aan het voorzien van koeling en warmte door plaatsing van het VRV Daikin systeem. Dit systeem verlaagt het energieverbruik door de innovatieve technologie en zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Een mooie duurzame oplossing.

WARMTEPOMP PARTICULIER

Naast onze groot zakelijke klanten helpt Climatic ook particulieren met het verduurzamen van de woning. Project ‘Villa warmtepomp’ is een mooi voorbeeld van een woning die we volledig van het gas hebben gehaald.