Climatic in Etten-Leur is al meer dan 30 jaar uw specialist in airconditioning, warmtepompen en luchtbehandeling. Wij leveren en installeren hoogwaardige systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?


DE BESTE CONDITIONERING VOOR UW KANTOORRUIMTE

Een airconditioningsinstallatie zorgt niet alleen voor koeling maar voorkomt ook dat er stofdeeltjes in de lucht blijven hangen. In een aangenaam binnenklimaat voelt u zich prettiger en kunt u zich beter concentreren. Hierdoor verhoogt de werkprestatie van u en uw medewerkers.

Voor kantoren en bedrijfspanden kan Climatic een op maat gemaakt ontwerp aanbieden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ‘multi-split’ systeem, een kanalensysteem met roosters of een VRV-systeem waarmee u zowel kunt koelen, verwarmen en ventileren op een energie-efficiënte manier. Energiezuinige installaties voor bedrijven komen veelal in aanmerking voor overheidssubsidie in de vorm van Energie-Investeringsaftrek.

LUCHTBEHANDELING VOOR UW KANTOOR OF BEDRIJFSRUIMTE

Luchtbehandeling is de combinatie van verwarming, airconditioning en ventilatie in één systeem. Een moderne werkomgeving moet voldoen aan de regels van het Bouwbesluit en de Arbowet. Zeker in combinatie met de huidige eisen die gesteld worden aan isolatie en kierdichtheid, is goede luchtbehandeling van groot belang.

In bijvoorbeeld klaslokalen of vergaderruimten is ventilatie van levensbelang. De installaties die we leveren kunnen niet alleen verwarmen of koelen maar ook ventileren. Met de nieuwste energiezuinige systemen combineert u een hoge luchtkwaliteit met comfort en energiebesparing.

RECENTE PROJECTEN

WARMTEPOMP PARTICULIER

Naast onze groot zakelijke klanten helpt Climatic ook particulieren met het verduurzamen van de woning. Project ‘Villa warmtepomp’ is een mooi voorbeeld van een woning die we volledig van het gas hebben gehaald.

JOHAN CRUYFF COLLEGE

Bij het Johan Cruyff College te Roosendaal, één van de vele locaties voor beroepsopleidingen van Curio, zijn in alle lokalen nieuwe koel- en ventilatie-units geplaatst. De klaslokalen voldoen daarmee aan de nieuwste ventilatie-eisen van het RIVM, conform het Frisse Scholen concept klasse B.

RADIUSCOLLEGE

Voordat de scholen weer mogen beginnen plaatst Climatic – bij fantastische condities – een nieuwe airconditioning installatie bij het Radiuscollege in Breda.