Climatic in Etten-Leur is al meer dan 30 jaar uw specialist in airconditioning, warmtepompen en luchtbehandeling. Wij leveren en installeren hoogwaardige systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?


DE BESTE CONDITIONERING VOOR UW KANTOORRUIMTE

Een airconditioningsinstallatie zorgt niet alleen voor koeling maar voorkomt ook dat er stofdeeltjes in de lucht blijven hangen. In een aangenaam binnenklimaat voelt u zich prettiger en kunt u zich beter concentreren. Hierdoor verhoogt de werkprestatie van u en uw medewerkers.

Voor kantoren en bedrijfspanden kan Climatic een op maat gemaakt ontwerp aanbieden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ‘multi-split’ systeem, een kanalensysteem met roosters of een VRV-systeem waarmee u zowel kunt koelen, verwarmen en ventileren op een energie-efficiënte manier. Energiezuinige installaties voor bedrijven komen veelal in aanmerking voor overheidssubsidie in de vorm van Energie-Investeringsaftrek.

LUCHTBEHANDELING VOOR UW KANTOOR OF BEDRIJFSRUIMTE

Luchtbehandeling is de combinatie van verwarming, airconditioning en ventilatie in één systeem. Een moderne werkomgeving moet voldoen aan de regels van het Bouwbesluit en de Arbowet. Zeker in combinatie met de huidige eisen die gesteld worden aan isolatie en kierdichtheid, is goede luchtbehandeling van groot belang.

In bijvoorbeeld klaslokalen of vergaderruimten is ventilatie van levensbelang. De installaties die we leveren kunnen niet alleen verwarmen of koelen maar ook ventileren. Met de nieuwste energiezuinige systemen combineert u een hoge luchtkwaliteit met comfort en energiebesparing.

HET BELANG VAN LUCHTVERVERSING EN VENTILATIE OP KANTOOR

Een schone lucht is belangrijk. Niet alleen is het belangrijk om de juiste temperatuur op kantoor te bereiken, ook de luchtkwaliteit is belangrijk. Wanneer het te warm of te koud is op kantoor, kunnen werknemers zich slecht concentreren. Daarbij is een goede luchtkwaliteit ook gewoon erg gezond. Een goed ventilatiesysteem op kantoor zorgt er daarbij voor dat bacteriën en virussen geen kans krijgen om zich te verspreiden. Met de corona pandemie nog niet eens achter de rug, heeft iedereen kunnen zien dat zoiets erg belangrijk is.

Verder kan een slechte luchtkwaliteit ook voor een onbehagelijk gevoel, hoofdpijn, vermoeidheid, sufheid en concentratieproblemen zorgen. Meer dan genoeg reden dus om voor een goede ventilatie in uw kantoorruimte te zorgen en een luchtverversingssysteem op uw kantoor te laten installeren.

RECENTE PROJECTEN

CONTROL MEDIA

Steeds vaker krijgt Climatic de vraag bedrijven van ‘het gas af te halen’ en is er de wens om duurzaam te gaan koelen en verwarmen. Control Media uit Etten-Leur is zo’n bedrijf waar deze vraag speelde en waar we inmiddels een geheel nieuw en duurzaam systeem hebben geplaatst met als basis een waterpompsysteem.

MJ-TECH

Maar liefst 23 ruimtes is Climatic bij MJ-tech aan het voorzien van koeling en warmte door plaatsing van het VRV Daikin systeem. Dit systeem verlaagt het energieverbruik door de innovatieve technologie en zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Een mooie duurzame oplossing.

WARMTEPOMP PARTICULIER

Naast onze groot zakelijke klanten helpt Climatic ook particulieren met het verduurzamen van de woning. Project ‘Villa warmtepomp’ is een mooi voorbeeld van een woning die we volledig van het gas hebben gehaald.