Koelen en verwarmen

Climatic levert en installeert airconditioning systemen die het hele jaar door comfort bieden. De systemen kunnen koelen en verwarmen al naar gelang de behoefte. Door gebruik te maken van herbruikbare energie door warmtebehoefte of juist koude vraag binnen één systeem uit te wisselen. Er zijn verschillende specifieke oplossingen voor het koelen van een ruimte afhankelijk van het gebruik daarvan.

Een airconditioningsinstallatie zorgt niet alleen voor koeling maar voorkomt ook dat er stofdeeltjes in de lucht blijven hangen. In een aangenaam binnenklimaat voelt u zich prettiger en kunt u zich beter concentreren. Hierdoor verhoogt uw werkprestatie.

Een ‘split’ warmtepomp-airconditioning, geschikt voor woningen, is energiezuinig in gebruik en kan ook in een designmodel worden aangeboden. Een groot voordeel van dit systeem is dat u er in het voor- en najaar ook mee kunt verwarmen op een energiezuinige en snelle manier.

Ook voor kantoren en bedrijfspanden kan Climatic u een op maat gemaakt ontwerp aanbieden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ‘multi-split’ systeem, een kanalensysteem met roosters of een VRV-systeem waarmee u zowel kunt koelen, verwarmen en ventileren op een energie-efficiënte manier. Energiezuinige installaties voor bedrijven komen veelal in aanmerking voor overheidssubsidie in de vorm van Energie-Investeringsaftrek.

We adviseren u graag.