Climatic in Etten-Leur is al meer dan 30 jaar uw specialist in airconditioning en luchtbehandeling. Wij leveren en installeren hoogwaardige systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

EEN DAIKIN AIRCONDITIONING

Daikin is een vooroplopend merk in de airconditioning en staat voor betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid. Met een airconditioningsysteem van Daikin weet u dan ook zeker dat wat u koopt aan de strengste kwaliteitseisen voldoet. Een bedrijf wordt immers niet zomaar marktleider. Daikin is een van origine Japans merk en heeft zich door de tijd heen ontwikkeld als toonaangevend bedrijf in de airconditioning, klimaatbeheersing en warmtepompen. Dit prestigieuze merk is dan ook alleen verkrijgbaar bij officiële Daikin airco leveranciers. En dat is precies wat Climatic klimaatbeheersing is. Wij kunnen u niet alleen een Daikin airconditioning bieden, maar ook uitgebreide informatie en gebruiksadvies. Om nog maar te zwijgen over onze uitstekende installatieservice.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?


DAIKIN VRV

De introductie van de Daikin VRV-systemen zorgde voor een grote verandering kentering op het gebied van klimaatcontrole. Eindelijk was het mogelijk om meerdere ruimtes afzonderlijk te verwarmen of af te koelen via één systeem. Daikin zit ondertussen aan de vierde generatie van dit innovatieve systeem. De installatie ervan vereist echter een specialist. Bij Climatic hebben we Daikin airco installateurs die precies weten hoe de installatie te werk moet gaan.

REGEL DE TEMPERATUUR IN UW PAND MET DE DAIKIN VRV IV

De Daikin VRV IV speelt in op de Europese normen volgens de 20/20/20 doelstellingen. Daarmee is deze installatie nog efficiënter en zuiniger dan de vorige generatie. Het werkt als airconditioning om uw pand af te koelen, maar wanneer nodig gebruikt u het net zo goed om uw kamers op te warmen. Dit gebeurt volledig automatisch waarbij u de gewenste instellingen kiest. Dit systeem hergebruikt energie, zodat uw bedrijfsruimtes altijd de optimale temperatuur hebben. Doordat u de temperatuur per ruimte regelt, verlaagt bovendien het totale energiegebruik van uw bedrijf.

EEN DAIKIN MULTISPLIT AIRCONDITIONINGSYSTEEM

Koelen en verwarmen is mogelijk dankzij een Daikin multisplit airconditioningsysteem. Een multisplit systeem is vooral handig voor grotere gebouwen, zoals een kantoor- of bedrijfspand. Het airconditioningsysteem heeft één buitenunit waarop meerdere binnenunits zijn aangesloten. Een Daikin multisplit systeem kan tot negen binnenunits hebben, die allen op dezelfde buitenunit kunnen worden aangesloten. Iedere binnenunit heeft individuele bediening. Een Daikin multisplit airconditioningsysteem heeft veel voordelen en wordt dan ook steeds vaker gekocht. Wellicht is het een systeem dat ook uw gebouw kan koelen en verwarmen.

ADVIES OVER AIRCONDITIONING

Wanneer u twijfelt of een Daikin multisplit airconditioningsysteem de juiste keuze is voor u, geven wij u graag advies. De adviseurs van Climatic kunnen precies vertellen wat de voor- en nadelen van ieder systeem zijn en welke het meest geschikt is voor uw gebouw. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen via 076 502 09 36. Dan maken wij graag een afspraak met u.

RECENTE PROJECTEN

WARMTEPOMP PARTICULIER

Naast onze groot zakelijke klanten helpt Climatic ook particulieren met het verduurzamen van de woning. Project ‘Villa warmtepomp’ is een mooi voorbeeld van een woning die we volledig van het gas hebben gehaald.

JOHAN CRUYFF COLLEGE

Bij het Johan Cruyff College te Roosendaal, één van de vele locaties voor beroepsopleidingen van Curio, zijn in alle lokalen nieuwe koel- en ventilatie-units geplaatst. De klaslokalen voldoen daarmee aan de nieuwste ventilatie-eisen van het RIVM, conform het Frisse Scholen concept klasse B.

RADIUSCOLLEGE

Voordat de scholen weer mogen beginnen plaatst Climatic – bij fantastische condities – een nieuwe airconditioning installatie bij het Radiuscollege in Breda.