Climatic in Etten-Leur is al meer dan 30 jaar uw specialist in airconditioning en luchtbehandeling. Wij leveren en installeren hoogwaardige systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

AIRCO OUD GASTEL

In Oud Gastel is een betrouwbare airconditioning essentieel voor zowel comfort als gezondheid. Climatic, als expert in airco systemen, biedt op maat gemaakte oplossingen voor zowel huishoudens als bedrijven in Oud Gastel. Onze airco’s in Oud Gastel zijn ontworpen voor efficiëntie en duurzaamheid, en worden aangepast aan de specifieke wensen van onze klanten.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?


KEUZE VAN AIRCO’S IN OUD GASTEL

De selectie van de juiste airco in Oud Gastel vereist deskundig advies en begrip van de lokale klimaatomstandigheden. Climatic biedt in Oud Gastel een divers assortiment airco’s, geschikt voor zowel kleine ruimtes als grote gebouwen. Met alles van de nieuwste invertertechnologie tot modellen die energie besparen, streven we ernaar dat elke klant in Oud Gastel de ideale airco vindt. Onze airco’s zijn geroemd om hun betrouwbaarheid, lange levensduur en energie-efficiëntie, wat ze perfect maakt voor het klimaat in Oud Gastel. Daarnaast verstrekken wij uitstekende airco service in Oud Gastel.

DESKUNDIGE AIRCO INSTALLATIE EN ONDERHOUD IN OUD GASTEL

In Oud Gastel is het van groot belang dat uw airco nauwkeurig geïnstalleerd wordt voor de meest efficiënte werking. Onze ervaren technici in Oud Gastel zorgen voor een nauwgezette installatie en bieden consistente onderhoudsdiensten. Met onze uitgebreide onderhoudscontracten, inclusief regelmatige controles en snelle oplossingen bij storingen, verzekeren we de duurzaamheid van uw airco in Oud Gastel en een verbeterde luchtkwaliteit in uw ruimte.

ENERGIEBEWUSTE EN VOORDELIGE AIRCO OPTIES IN OUD GASTEL

Wij zetten in Oud Gastel in op milieuvriendelijke airconditioningoplossingen. Onze energie-efficiënte airco systemen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar helpen ook bij het verlagen van uw energierekeningen. Climatic biedt advies over de meest energiebesparende airco modellen in Oud Gastel, die zowel milieuvriendelijk zijn als kostenefficiënt.

VRIJBLIJVENDE OFFERTEAANVRAAG IN OUD GASTEL

Bent u in Oud Gastel klaar voor een comfortabelere leefomgeving met de superieure airco-oplossingen van Climatic? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte. In Oud Gastel staat ons deskundige team klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen vanaf de keuze tot aan de installatie. Kiezen voor Climatic in Oud Gastel betekent kiezen voor uitmuntende kwaliteit, comfort, en service.

RECENTE PROJECTEN

CONTROL MEDIA

Steeds vaker krijgt Climatic de vraag bedrijven van ‘het gas af te halen’ en is er de wens om duurzaam te gaan koelen en verwarmen. Control Media uit Etten-Leur is zo’n bedrijf waar deze vraag speelde en waar we inmiddels een geheel nieuw en duurzaam systeem hebben geplaatst met als basis een waterpompsysteem.

MJ-TECH

Maar liefst 23 ruimtes is Climatic bij MJ-tech aan het voorzien van koeling en warmte door plaatsing van het VRV Daikin systeem. Dit systeem verlaagt het energieverbruik door de innovatieve technologie en zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Een mooie duurzame oplossing.

WARMTEPOMP PARTICULIER

Naast onze groot zakelijke klanten helpt Climatic ook particulieren met het verduurzamen van de woning. Project ‘Villa warmtepomp’ is een mooi voorbeeld van een woning die we volledig van het gas hebben gehaald.