Climatic in Etten-Leur is al meer dan 30 jaar uw specialist in airconditioning en luchtbehandeling. Wij leveren en installeren hoogwaardige systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

DE BESTE VENTILATIE IN UW FABRIEK

Wanneer u in een fabriek werd, is een goede ventilatie enorm belangrijk. In een fabriek wordt namelijk hard gewerkt. Vaak zijn hier veel mensen aan het werk en worden er ook veel machines gebruikt. Om ervoor te zorgen dat iedereen gezond blijft en kan genieten van een goede luchtkwaliteit is het verstandig als u zorgt voor een goede ventilatie in de fabriek.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?


VENTILATIE IN DE FABRIEKSHAL

Omdat het vaak behoorlijk druk is in een fabriek, is een goede ventilatie van de fabriekshal erg belangrijk. Zo voorkom je dat de lucht vervuilt raakt door de uitstoot van vele mensen en machines en dat niemand last krijgt van zijn gezondheid door eventuele chemische stoffen die in de lucht blijven hangen. Wanneer een ruimte niet goed geventileerd wordt, kunnen medewerkers last krijgen van luchtwegproblemen, hoofdpijn en concentratieproblemen.

Wij van Climatix hebben meerdere opties voor uw bedrijf om de fabriekshal goed te ventileren. We gaan met u in gesprek en ontwerpen vervolgens een ventilatiesysteem op maat. Zo kunnen wij iedere fabriek van de juiste ventilatie voorzien. U en uw personeel kunnen zo zonder zorgen aan het werk.

RECENTE PROJECTEN

CONTROL MEDIA

Steeds vaker krijgt Climatic de vraag bedrijven van ‘het gas af te halen’ en is er de wens om duurzaam te gaan koelen en verwarmen. Control Media uit Etten-Leur is zo’n bedrijf waar deze vraag speelde en waar we inmiddels een geheel nieuw en duurzaam systeem hebben geplaatst met als basis een waterpompsysteem.

MJ-TECH

Maar liefst 23 ruimtes is Climatic bij MJ-tech aan het voorzien van koeling en warmte door plaatsing van het VRV Daikin systeem. Dit systeem verlaagt het energieverbruik door de innovatieve technologie en zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Een mooie duurzame oplossing.

WARMTEPOMP PARTICULIER

Naast onze groot zakelijke klanten helpt Climatic ook particulieren met het verduurzamen van de woning. Project ‘Villa warmtepomp’ is een mooi voorbeeld van een woning die we volledig van het gas hebben gehaald.