Climatic in Etten-Leur is al meer dan 30 jaar uw specialist in airconditioning en luchtbehandeling. Wij leveren en installeren hoogwaardige systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

AIRCO ZUNDERT: UW SPECIALIST IN KOELING

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw woning koel te houden tijdens de hete zomerdagen? Kies dan voor een airco in Zundert. Bij Climatic bieden we hoogwaardige airconditioningsystemen die zorgen voor een comfortabel binnenklimaat, ongeacht de buitentemperatuur.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?


WAAROM KIEZEN VOOR EEN AIRCO IN ZUNDERT?

Een airco biedt niet alleen verkoeling, maar draagt ook bij aan een betere luchtkwaliteit in uw huis. In Zundert, waar zomers bijzonder warm kunnen zijn, is een airco een uitstekende oplossing voor een aangenaam en gezond leefklimaat.

VOORDELEN VAN EEN AIRCO:

  • Constante koeling: Houdt uw woning comfortabel koel, zelfs op de heetste dagen.
  • Verbeterde luchtkwaliteit: Verwijdert allergenen en stofdeeltjes uit de lucht.
  • Energiebesparing: Moderne airco’s zijn energiezuinig en helpen uw energiekosten te verlagen.

AIRCO INSTALLATIE IN ZUNDERT

Bij Climatic bieden wij complete diensten voor de installatie van airco’s in Zundert. Onze ervaren technici zorgen voor een professionele en snelle installatie, zodat u meteen kunt genieten van de voordelen van een goed werkende airco.

ONZE DIENSTEN:

  • Persoonlijk advies: Wij helpen u bij het kiezen van de juiste airco die past bij uw behoeften en woning.
  • Vakkundige installatie: Onze technici zorgen voor een deskundige installatie, zodat uw airco optimaal functioneert.
  • Onderhoud en service: Wij bieden onderhoudscontracten aan om uw airco in topconditie te houden en storingen te voorkomen.

NEEM CONTACT OP VOOR UW AIRCO IN ZUNDERT

Wilt u uw woning in Zundert voorzien van een betrouwbare en efficiënte airco? Neem vandaag nog contact op met Climatic voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen en installeren van de perfecte airconditioningsoplossing voor uw woning.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER AIRCO’S IN STEENBERGEN

Hoe werkt een airco?
Een airco koelt de lucht door deze langs koelerelementen te leiden, waardoor warme lucht wordt omgezet in koele lucht.

Is een airco geschikt voor mijn woning in Zundert?
Onze experts kunnen u adviseren over de beste airco-oplossing voor uw specifieke situatie.

Wat kost een airco?
De kosten van een airco variëren afhankelijk van het type en de installatie. Wij bieden vrijblijvende offertes aan om u een duidelijk beeld te geven.

Kies voor Climatic en geniet van een aangenaam koel huis in Zundert met onze professionele airco diensten.

RECENTE PROJECTEN

CONTROL MEDIA

Steeds vaker krijgt Climatic de vraag bedrijven van ‘het gas af te halen’ en is er de wens om duurzaam te gaan koelen en verwarmen. Control Media uit Etten-Leur is zo’n bedrijf waar deze vraag speelde en waar we inmiddels een geheel nieuw en duurzaam systeem hebben geplaatst met als basis een waterpompsysteem.

MJ-TECH

Maar liefst 23 ruimtes is Climatic bij MJ-tech aan het voorzien van koeling en warmte door plaatsing van het VRV Daikin systeem. Dit systeem verlaagt het energieverbruik door de innovatieve technologie en zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Een mooie duurzame oplossing.

WARMTEPOMP PARTICULIER

Naast onze groot zakelijke klanten helpt Climatic ook particulieren met het verduurzamen van de woning. Project ‘Villa warmtepomp’ is een mooi voorbeeld van een woning die we volledig van het gas hebben gehaald.