Climatic in Etten-Leur is al meer dan 30 jaar uw specialist in airconditioning en luchtbehandeling. Wij leveren en installeren hoogwaardige systemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

AIRCONDITIONING TILBURG

Climatic levert duurzame oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing: laat uw airconditioning in Tilburg installeren door onze specialisten. Wij installeren systemen die het hele jaar door comfort bieden op een energiezuinige en snelle manier.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?


AIRCONDITIONING TILBURG: WIJ VOORZIEN U GRAAG VAN ADVIES OP MAAT

Climatic is werkzaam in de omgeving van Tilburg en is een duurzame airco installateur. Duurzaamheid vinden wij erg belangrijk en wij zorgen er dan ook altijd voor dat al onze oplossingen groen en milieuvriendelijk zijn. Wij beschikken over een Pressure Equipment Directive (PED) certificaat. Hiermee zijn wij officieel, bevoegd om te werken met koelinstallaties met een overdruk van meer dan 0,5 bar. Airco’s kunnen behoorlijk belastend zijn voor het milieu, maar wanneer u Climatic inschakelt, weet u zeker dat u op een duurzame manier uw kamer kunt koelen of verwarmen.

GOED ONDERHOUD MET ONZE AIRCO SERVICE IN TILBURG

Iedere airconditioning installatie heeft onderhoud nodig. Omdat wij service belangrijk vinden, maken onderhoud en nazorg deel uit van ons dienstenpakket. Meestal stellen we dan ook een preventief onderhoudscontract op om dit na te kunnen leven. Goed onderhoud is belangrijk en de ervaring heeft ons geleerd dat goed onderhoud door onze airco installateur de airconditioning met ongeveer vijf jaar kan verlengen. Daarbij zorgen wij er met dit jaarlijks onderhoud voor dat u nooit zonder de airconditioning in Tilburg komt te zitten.

EEN DUURZAME AIRCO INSTALLATIE IN TILBURG

Kwaliteit staat centraal bij Climatic. Wanneer u door onze airco specialist in Tilburg een airco laat plaatsen, bent u daar dan ook van verzekerd. Waar u ook woont, bij ons kunt u altijd terecht. Ons kantoor is gevestigd in Etten-Leur, maar wij installeren duurzame airconditioningsystemen door heel Nederland. Met onze aircosystemen bent u het gehele jaar door verzekerd van een prettig binnenklimaat. Onze airco’s verkoelen namelijk niet alleen, ze verwarmen ook. Daarbij filteren ze de lucht, waardoor deze schoon blijft en er geen stofdeeltjes in de lucht blijven hangen. Verder hebben wij een speciale ‘split’ waterpomp-airconditioning waarmee u energiezuinig en snel uw huis kunt verwarmen.

CONTACT OPNEMEN

Als u op zoek bent naar een gecertificeerd bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in binnenklimaatsystemen, hoeft u niet verder te zoeken. Neem even contact op met Climatic voor een duurzame luchtbehandeling in de buurt van Tilburg. Ook in het geval van een storing, een reparatie, of onderhoud kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

RECENTE PROJECTEN

CONTROL MEDIA

Steeds vaker krijgt Climatic de vraag bedrijven van ‘het gas af te halen’ en is er de wens om duurzaam te gaan koelen en verwarmen. Control Media uit Etten-Leur is zo’n bedrijf waar deze vraag speelde en waar we inmiddels een geheel nieuw en duurzaam systeem hebben geplaatst met als basis een waterpompsysteem.

MJ-TECH

Maar liefst 23 ruimtes is Climatic bij MJ-tech aan het voorzien van koeling en warmte door plaatsing van het VRV Daikin systeem. Dit systeem verlaagt het energieverbruik door de innovatieve technologie en zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Een mooie duurzame oplossing.

WARMTEPOMP PARTICULIER

Naast onze groot zakelijke klanten helpt Climatic ook particulieren met het verduurzamen van de woning. Project ‘Villa warmtepomp’ is een mooi voorbeeld van een woning die we volledig van het gas hebben gehaald.